Vidin.Fabrikant van een Recycling box-transformatorHoe de seizoenen te behouden?

  • vrijgavetijd:2022-11-18 19:27:44
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:288
  • Korte omschrijving:

    Vidin.,Vóór de toepassing wordt de bemonsteringscontainer gereinigd met voertuigbenzine, zeepwater of andere organische oplosmi

Artikel inhoud

Vóór de toepassing wordt de bemonsteringscontainer gereinigd met voertuigbenzine, zeepwater of andere organische oplosmiddelen (zoals trisodiumfosfaat) met uitzondering van olievlekken, en vervolgens met leidingwater gewassen totdat het niet alkalisch is, en het water gelijkmatig uit de fles kan worden gedistribueerd en daarna vele malen met gezuiverd water kan worden gereinigd. De reinigde monstercontainer moet worden gedroogd in een //; droogoven. Na koeling wordt de dop van de fles stevig gesloten en kan niet vóór de toepassing worden geopend.

Het geluid van droge transformator is vooral het trillingsniveau dat in werking is. Dit trillingsniveau wordt veroorzaakt door meerdere posities, met inbegrip van de vibratie van magnetische inductie elektromagnetische spoel.

Vidin.Fabrikanten van omzetters nemen over het algemeen IP beschermende behuizing, die het binnenbrengen van vast vuil met een diameter van meer dan mm kan voorkomen, ratten, slangen, katten,Vidin.100 kW droge transformator,Vidin.fabrikant van een droge transformator 1000, vogels en andere dieren, en een veilige natuurlijke barrière voor het energiegedeelte kan bieden. Als de transformator-uitrusting buiten moet zijn, kan IP beschermende behuizing worden aangenomen, die kan voorkomen dat de bovengenoemde IP-beschermende effecten gelijk worden verdeeld met de IP-beschermende effecten. De behuizing van IP zal echter de koelcapaciteit van de transformator verminderen, dus let op de vermindering van zijn bedrijfsvolume.

Wiringwijze van droge transformator:

San Jose de las LajasMethode en proces van het nemen van een oliemonster van een transformator

De energietransformator is ontworpen volgens de temperatuurbeschermingsregeling. De ingebedde delen in de materiaallaag van hoge (lage) druk elektromagnetische spoel gegoten met integraal beton zijn voorzien van longitudinale ventilatieleiding, die kan worden uitgerust met lucht-gekoelde machines en apparatuur (koelcentrifugale ventilator). Na het selecteren van lucht-gekoelde machines en apparatuur, kan de uitgangscapaciteit met %worden verhoogd.

Methode en proces van het nemen van een oliemonster van een transformator


Vidin.Fabrikant van een Recycling box-transformatorHoe de seizoenen te behouden?



De ijzeren kern van de transformator is gemaakt van hoogwaardige gekristalliseerde warmgewalste ferrietkern, die is gestapeld bij de -graden volledig hellende multi-stappeninterface. Het oppervlak is bedekt met epoxy hars kleeflaag, die bestand is tegen corrosie en roest,Vidin.Wat zijn de elektronische transformatoren?, en heeft geluidsisolatie en geluidsreductie.

Ten eerste, hoewel droge transformator een sterke vochtbestendigheid heeft is het over het algemeen open structuur of zeer gevoelig voor vocht, met name het isolatieniveau van droge transformator die in China wordt vervaardigd is laag (lagere brandvertragingsgraad) Daarom kan de droge transformator alleen hoge stabiliteit verkrijgen als de luchtvochtigheid onder %. De droge transformator moet ook worden voorkomen dat de werking voor een lange tijd wordt stopgezet om ernstige vochtigheid te voorkomen. Wanneer de grondverzetswaarde minder is dan /V (bedrijfskpanning), geeft het aan dat de transformator ernstig vochtig is en dat de proefwerking wordt be ëindigd.

De grondstoffen van Fushi blue kunnen worden gebruikt voor de binding, zodat de totale olielekkage van de connector sterk kan worden gecontroleerd; Als de eigenlijke werking handig is, kan de metalen schelp ook worden gebonden op hetzelfde moment om het doel van lekbehandeling te bereiken.

Zeer aanbevolenII) de hoogte-breedte van de op de grond geïnstalleerde droge transformatierpier over het algemeen .m is, en er moet een vangrail van ten minste m omheen worden geïnstalleerd, overschrijdt de weerstandswaarde m ohm bus.

Fabrikanten van omzetters nemen over het algemeen IP beschermende behuizing, die het binnenbrengen van vast vuil met een diameter van meer dan mm kan voorkomen, ratten, slangen, katten, en een veilige natuurlijke barrière voor het energiegedeelte kan bieden. Als de transformator-uitrusting buiten moet zijn wat resulteert in vicieuze gemeenschappelijke storingen zoals kortsluiting en stroomuitval, kan IP beschermende behuizing worden aangenomen, die kan voorkomen dat de bovengenoemde IP-beschermende effecten gelijk worden verdeeld met de IP-beschermende effecten. De behuizing van IP zal echter de koelcapaciteit van de transformator verminderen, dus let op de vermindering van zijn bedrijfsvolume.

lekkage van zegelolie

Vidin.Overdracht of kortsluiting vindt plaats in de transformator. Brandbare isolatiematerialen worden in gevaar gebracht door hoge temperatuur en elektrische isolatie, die oplossen en ontbranden, wat resulteert in een groot aantal stoomlichamen, waardoor de interne werkdruk van de transformator sterk toeneemt, de verbranding van de behuizing veroorzaakt, grote stroomuitval veroorzaakt, alle normale productie, productie en activiteiten in gevaar brengt. Er zijn drie redenen voor brandongevallen bij de werking van transformatoren.

Het wetenschappelijk onderzoek van de energie-transformator-olie wordt in het algemeen uitgevoerd volgens de bemonsteringswijze. Wat zijn de gemeenschappelijke bemonsteringsmethoden en -processen?

De isolatie tussen de wikkeling en het ijzeren juk van de transformator is veel groter dan die tussen de windingen omdat het elektrische veld tussen de wikkeling en het ijzeren juk ver weg is en niet zo symmetrisch als dat tussen de windingen. In het elektrische veld in het midden van de wikkeling zijn de meeste kabels in fase met de isolerende cilinder (plaat) in het midden van de wikkeling, d.w.z. dat de loskoppelcomponent van het elektrische veld klein is.

Vidin.Overige productinformatie
  • Messina.Luxe hydraulisch hefplatformWat is de prestatiecategorie

    Messina.Luxe hydraulisch hefplatformWat is de prestatiecategorie

  • Verwotschawek.kgmHydraulisch hefplatform hydraulisch stationMethode om nep en inferieur te identific

    Verwotschawek.kgmHydraulisch hefplatform hydraulisch stationMethode om nep en inferieur te identific

  • Pwotsk.kgmHydraulisch hefplatformOntwikkelingsmomentum en type-introductie

    Pwotsk.kgmHydraulisch hefplatformOntwikkelingsmomentum en type-introductie

  • Pwotsk.kgmProductie van eenvoudige hydraulische liftenBelangrijkste maatregelen om vervuiling te voo

    Pwotsk.kgmProductie van eenvoudige hydraulische liftenBelangrijkste maatregelen om vervuiling te voo

  • Pwotsk.kgmVast hydraulisch hefplatformWat zijn de basisprestatie-eisen voor productgebruik?

    Pwotsk.kgmVast hydraulisch hefplatformWat zijn de basisprestatie-eisen voor productgebruik?

  • Pwotsk.kgmOpklapbrugBrede vooruitzichten voor ontwikkeling

    Pwotsk.kgmOpklapbrugBrede vooruitzichten voor ontwikkeling

  • Kiskunhalas.kgmHydraulische instapbrug mobiel typeMaatregelen om de uitstoot van energie te verminde

    Kiskunhalas.kgmHydraulische instapbrug mobiel typeMaatregelen om de uitstoot van energie te verminde

  • Tampa.Prijs mobiele instapbrugWaar moet op het werk op worden gelet?

    Tampa.Prijs mobiele instapbrugWaar moet op het werk op worden gelet?

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!